Referenssit

Vuosien varrella olemme auttaneet lukemattomia pieniä, keskisuuria ja suuria yrityksiä tehostamaan omaa tapahtumissa ja liiketiloissa tapahtuvaa liidihankintaansa.

Myös asiakaskokemusten mittaamisesta on tullut yrityksille yhä tärkeämpi osa optimaalisesti toimivaa ja kehittyvää liiketoimintakokonaisuutta.

Sello-kauppakeskuksen Sembalot-tapahtuma

Sellon Sembaloissa kauppakeskuksen asiakkaille arvottiin erilaisia pikavoittoja Liidimasiinan avulla. Tällä tavoin onnistuttiin saamaan ennätysmäärä osallistujia, samalla kun saatiin luotua asiakasyhteys. Liidimasiinan tulostamilla voittolapuilla kauppakeskuksen asiakkaat saivat lunastaa voittojaan Sellon eri myymälöistä, mikä oli erittäin tehokas tapa ohjata kävijöitä kauppakeskuksen eri myymälöihin.

Sembalot

St Peter Line / Matkamessut

St Peter Linen tavoitteena oli saada paljon uusia asiakaskontakteja ja kerätä samalla uutiskirjeen tilaajia. Matkamessujen aikana ihmiset jonottivat St Peter Linen messupaikalla olleiden Liidimasiinoiden luokse päästäkseen mukaan erityisesti heitä varten luotuihin arvontoihin. Tällä tavoin yrityksen oma henkilöstö pystyi keskittymään potentiaalisiin asiakkaisiin mahdollisimman tehokkaasti, samalla kun Liidimasiinat hoitivat omaa tehtäväänsä.

“Olemme erittäin tyytyväisiä Liidimasiinoiden toimintaan ja tuloksiin!” – Sirje Kaivola

ST. Peter Line

Gigantti

“Masiinoiden avulla saamme kerättyä kontaktit helposti ja tehokkaasti. Käytämme Liidimasiinoja koko vuoden messuilla!”

Gigantti

Rantapallo.net / Matkamessut

Näillä messuilla Rantapallon osasto oli perimmäisessä nurkassa, mutta Liidimasiinat houkuttelivat messuvieraita osastolleen pikavoittoineen ja fanfaareineen toimien varsinaisina vetonauloina.

“Ilman Liidimasiinoita osastomme olisi ollut todella hiljainen. Nyt saimme osastollemme todellista markkinameininkiä, asiakkaat sisään ilman sisäänheittoa ja samalla useita tuhansia uutiskirjeen tilaajia. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä!”

Rantapallo

Nyt on aika rakentaa teille vastaavaa menestystä!

Haluan lisätietoja liidimasiinasta. Soita: 020 7129 797
Valikko