Referenser

Under åren har vi hjälpt många små, medelstora och stora företag att förbättra sitt leadsförvärv under mässor och evenemang så väl som i egna lokaler.

Att mäta kundupplevelsen har också blivit en allt viktigare del av företagande och affärsutveckling.

Sembalot-evenemang i Sello shoppingcenter

I Sellos Sembalo lottades direktvinster ut till köpcentrets kunder med hjälp av våra leadsmaskiner.

Genom direktvinsterna som lottades ut på plats lyckades vi att generera rekordstort antal deltagare samtidigt som vi underbyggde en god kundrelation på plats.

Biljetten, som vid direktvinst skrivs ut av ledarmaskinen på plats, gjorde det möjligt för köpcentrets kunder att lösa in sina vinster i olika Sello-butiker. Det är ett mycket effektivt sätt att efter specifikt önskemål rikta besökare till gallerians olika butiker.

St Peter Line, resemässa

St Peter Lines önskemål var att generera ett större antal nya kundkontakter och samtidigt öka antalet prenumeranter på sitt nyhetsbrev.

Under resemässan stod folk i kö vid St Peter Lines Leadsmaskiner för att deltagande i tävlingen som vi designade speciellt för dem.
På detta sätt kunde företagets egen personal på plats på mässan helt och hållet fokusera på potentiella kunder på plats, medan Leadsmaskinerna gjorde sitt jobb att samla in kontaktuppgifter.

“Vi är mycket nöjda med prestanda och resultatet som genererades genom leadsmaskinerna!” – Sirje Kaivola

Gigantti

“Med hjälp av Leadsmaskiner kan vi få kontakter enkelt och effektivt. Vi använder Leadsmaskiner under hela året på mässan!”

Rantapallo.net / resemässa

På mässan hade Beach Ball Stand monterplats i utkanten av mässan, Leadsmaskinerna lockade besökare till montern med direktvinster och musik som huvudattraktion.

“Utan leadsmaskinerna hade vår monter varit mer eller mindre tom eftersom vi hade en så dålig placering. Nu blev det istället precis den marknadsplats vi hade önskat, med kunder som naturligt sökte upp oss och därtill tusentals nya prenumeranter på vårt nyhetsbrev. Vi är mer än nöjda!”

Nu är det dags att utforma en liknande lösning för ert företag!

Jag vill gärna få mer information om era leadsmaskiner och färdiga paket för mässor och event. Ring: 0730-703595
Meny